Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder en pro-israelsk lobby kontrollerer Vesten

Baronesse Jenny Tonge er et tidligere britisk parlamentsmedlem for Det liberal-demokratiske partiet. Hun ble kalt inn til forklaring hos partilederen torsdag, angående uttalelser hun kom med på et pro-palestinsk solidaritetsarrangement. – Den pro-israelske lobbyen har et grep på den vestlige verden. Et økonomisk grep. Jeg tror muligens de har et visst grep rundt partiet vårt, sa Tonge i en tale på arrangementet. Ledere i partiet uttrykker vemmelse etter utbruddet. Jødiske og israelske kilder i Storbritannia, beskriver uttalelsene som antisemittiske overfor Yedioth Aharonoth. De peker også på at Tonge ble fjernet fra sin parlamentspost i 2004, etter at hun hevdet å forstå hjertene til palestinske selvmordsbombere. – Jeg antar at disse kommentarene ble gjort før publikasjonen av rapporten om antisemittisme fra den uavhengige parlamentskommisjonen, som fant en økning i antisemittismen i Storbritannia. Kommentarene til baronessen viser seg som et eksempel på antisemittisk uttalelse, sier Israels ambassadør Zvi Hevetz. Miff.no: Europa


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart