Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hilser jøder i Storbritannia og Israel

Statsminister Tony Blair har sendt en varm nyttårshilsen til Israel og jødene i Storbritannia. – Det er umulig å forestille seg det moderne Storbritannia uten det jødiske samfunnet, skriver Blair. Men i mer enn fire hundre år var jødisk gudstjeneste forbudt i England, påpeker han. Først i 1656 fikk jødene sin frihet. – Jeg vil takke det jødiske samfunnet i Storbritannia, som gjennom de siste 350 år har bidratt enormt til landet. Jeg takker for alt de gjør for deres samfunn og for landet, deres mot og utholdenhet, deres bidrag og forpliktelse til Storbritannia, og Israel. Blair håper å oppleve en fornyelse av fredsprosessen i Midtøsten i det nye året. Miff.no: Europa


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart