Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen møter med Olmert før frigjøring av soldat

I et møte med PA-formann Mahmoud Abbas torsdag, fortalte visestatsminister Shimon Peres at statsminister Ehud Olmert ikke vil møte Abbas, før soldaten Gilad Shalit blir frigjort fra fangenskap. – De som aktivt forhindrer frigjøringen av palestinske fanger, er de som har kidnappet Gilad Shalit. Abbas har kun sitt eget folk å klage på, sa Peres til pressen etter møtet. Abbas gjorde imidlertid klart at han gjør alt som står i hans makt for å få til en løsning. Når den palestinske samlingsregjeringen kommer på plass, vil den forplikte seg på alle avtaler inngått med Israel, hevder PA-formannen. Dette inkluderer Oslo-avtalen, som innebærer en anerkjennelse av begge nasjoners rett til å leve i separerte suverene stater, i følge Abbas. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart