Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg er ingen antisemitt

Irans president Mahmoud Ahmadinejad uttalte seg til pressen angående sitt syn på jøder og Holocaust i New York torsdag. "Vi elsker alle i verden, jøder, muslimer, ikke-muslimer, ikke-jøder og ikke-kristne," hevdet statslederen i følge Yedioth Aharonoth. Ahmadinejad har tidligere kommet med en rekke upopulære uttalelser, hvor han blant annet har stilt spørsmål ved Holocaust som historisk faktum. Han har også tatt til orde for å flytte den jødiske staten til Europa. – Vi er imot slemme handlinger. Vi er imot okkupasjon, aggresjon, drap og utvisning av mennesker. Ellers har vi ingenting imot ordinære mennesker. Alle blir respektert […] Dette erklærer vi høylytt, fortsetter han. – Det finnes dem som anklaget meg for å være en morder og antisemitt, men jeg er ingen antisemitt, hevder presidenten. Likevel legger han ikke skjul på at han stiller spørsmål ved om Holocaust faktisk har funnet sted. – Jeg mener at mer upartisk forskning burde bli gjennomført på dette området, sa Ahmadinejad. – Seksti millioner mennesker ble drept i løpet av krigen. Hvorfor skal vi legge så mye vekt på en så liten del av dem, spurte han, i det han refererte til jødenes lidelser under andre verdenskrig. Ahmadinejad ville si hvor mange jøder han mener ble drept under krigen, siden disse tallene, i følge ham selv, burde være gjenstand for ytterligere forskning. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart