Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kastet stein over grensen til Israel

For første gang siden våpenhvilen mellom Israel og Hizbollah ble iverksatt, ble det torsdag morgen arrangert demonstrasjon for Hizbollah-medlemmer ved grensen til Israel. Flere titalls demonstranter var møtt opp og enkelte kastet steiner over det elektroniske sikkerhetsgjerdet som går langs grensen. FN-soldater ble mobilisert for å fjerne de fremmøte, men aktivistene forlot området før soldatene ankom. IDF ser meget alvorlig på saken. – Før krigen kom Hizbollah-medlemmer ofte i nærheten av gjerdet, enten det var som sauegjetere eller sivile. Ingen var uskyldige og heller ikke i dag er noen uskyldige ut fra vårt perspektiv. Enhver operasjon fra deres side har et mål, enten det er å samle inn etterretning eller teste forsvaret. Neste gang kan en slik hendelse ende på en annen måte, inkludert åpen ild om det er nødvendig, sier en offiser til Yedioth Aharonoth. Hæren er vel kjent med det de omtaler som "sauegjeter-kamuflasjeteknikken", som Hizbollah benytter. Operasjonene har som mål å sjekke IDFs beredskap eller å samle inn etterretningsinformasjon. "Den nye grensen, klausulene i FNs bestemmelse, er ment å forebygge enhver bevegelse av Hizbollah-medlemmer i nærheten av grensen, inkludert demonstrasjoner eller opptog som virker tilsynelatende uskyldig, eller som ender i harmløs steinkasting," fortsetter offiseren. Den israelske forsvarsstyrken er nå bekymret for at den velkjente kamuflasjeteknikken kan bli brukt på nytt. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart