Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Senker kravene for fangefrigjøring

De palestinske terrorgruppene som holder IDF-soldat Gilad Shalit fanget på Gaza-stripen, har gått med på å sette ham fri i bytte mot løslatelse av 500 palestinske fanger fra israelske fengsler. Dette hevder en kilde som er involvert i forhandlingene mellom terrorgruppen og israelske myndigheter overfor Jerusalem Post. Det opprinnelige kravet var på minst 1.000 fanger, mens Israel så langt har gått med på 400. – Forhandlingene beveger seg i riktig retning og vi kan si at det har skjedd noe fremgang. Vi håper vi kan komme med gode nyheter om noen dager, sier kilden, som legger til: – Mitt inntrykk er at kidnapperne, som mange palestinere på Gaza-stripen, er interessert i en rask løsning på saken. Vi håpet at soldaten ville bli frigjort før denne helgen, men nye hindre har utsatt avtalen. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart