Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utelukker ikke forhandlinger med Hamas

Dersom Hamas anerkjenner Israel og velger å følge tidligere avtaler inngått av de palestinske myndighetene, er den israelske regjeringen åpne for forhandlinger. Dette gjorde forsvarsminister Amir Peretz klart lørdag. I så fall vil Israel heller ikke se seg avhengig av en koalisjonsavtale med Fatah, for å kunne gå inn i forhandlinger med organisasjonen. – Hva betyr det hva man kaller en regjering? Dersom Hamas anerkjenner Israels rett til å eksistere, vil jeg anbefale direkte forhandlinger med Hamas, uttalte Peretz. Forsvarsministeren legger til at en eventuell palestinsk samlingsregjering bør dømmes ut i fra dens intensjoner. Dersom den søker forhandlinger med Israel bør den aksepteres, men ikke dersom den fortsetter sine terroraktiviteter. Miff.no: Hamas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart