Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere stemmer for et angrep mot Irans atomvåpen-program

Offisielt gir israelske tjenestemenn sin støtte til USAs diplomatiske forsøk på å stanse Irans atomvåpen-program. – Men bak lukkede dører snakker flere og flere om muligheten for at Israel må "handle alene" for å forhindre den islamske republikken å få atomkraft, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. – Israels forberedelser for et slikt angrep er på vei, fortsetter han. Sjef for de israelske luftstyrkene, generalmajor Elazar Shkedy, har allerede fått ansvar for "den iranske front". Sist uke mottok Israel et nytt AWACS-fly til drøyt 300 millioner kroner. Under mottakelsesseremonien hintet Shkedy at det var en sammenheng mellom innkjøpet og atomtrusselen fra Iran. – AWACS-flyet kan ta bilder dypt inne på fiendtlig territorium og tjene som et varselsystem for innkommende trussler, som for eksempel ballistiske raketter, fortalte Shkedy. I følge det amerikanske magasinet Time, har IAF gjennomført omfattende trening med etterfylling av brennstoff i luften. Israel har også bestilt to nye u-båter fra Tyskland, og vist fornyet interesse for stealth-bomberen F-22, påpeker Katz. Men det er ikke alle i det israelske forsvarssystemet som mener landet bør angripe Iran. Noen tror Israel vil kunne fortsette å eksistere, selv om Iran får atomvåpen. Men da er Israel avhengig av å forbedre sin avskrekningsevne. – Vi må true iranerne med å ødelegge hele landet deres dersom de bare skulle prøve å sende en eneste atombombe mot Israel, sier en anonym tjenestemann. Dersom Israel angriper Iran vil prisen være høy. Iran vil helt sikkert gjengjelde med konvensjonelle og kanskje ikke-konvensjonelle våpen. De kan også gi Hizbollah ordre om å starte en ny runde med bombardement av deres terror-raketter. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart