Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever at Barghouti blir løslatt

Spekulasjonene om en mulig fangeutveksling for å få frigjort korporal Gilad Shalit går fortsatt høyt i Midtøsten. Shalit ble kidnappet ved en israelsk grensepost mot Gaza-stripen av palestinske terrororganisasjoner 25. juni. PA-formann Mahmoud Abbas krever at Marwan Barghouti skal inngå i byttehandelen. Barghouti er dømt for terror og sitter i israelsk fangenskap. – Abbas kan glemme det, svarer en israelsk tjenestemann. Barghouti kommer ikke til å bli sluppet fri. I følge Israel Radio skal PA også ønske å slippe fri Ahmad Sa’adat, terroristen som planla mordet på tidligere turistminister Rehavam Ze’evi. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart