Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nekter å møte Haniyeh

PA-formann Mahmoud Abbas har valgt å avlyse alle planlagte besøk til Gaza-stripen, hvor han etter planen skulle hatt møter med statsminister Ismail Haniyeh. De to var inne i en avsluttende fase av forhandlingene om en samarbeidsregjering, men Abbas ser det som meningsløst å fortsette samtalene. Torsdag ettermiddag hadde formannen et møte med arbeidskomiteen i PLO, hvor han oppdaterte dem om vanskelighetene som hindrer etableringen av den nye regjeringen. Kilder nært knyttet til Abbas sier til Yedioth Aharonoth at han har planer om å oppløse den nåværende regjeringen og nasjonalforsamlingen. Nå ønsker han heller å erklære en unntakstilstand i de palestinske områdene, eller eventuelt å utlyse nyvalg. De samme kildene sier Abbas har avstått fra å hjelpe den palestinske regjeringen med å betale lønninger som skulle vært utbetalt forrige måned. Internasjonale elementer skal ha overbevist han om at slike utbetalinger kun tjener Hamas-regjeringen, og gjør det vanskeligere for det internasjonale samfunn å akseptere samarbeidsregjeringen. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart