Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert ønsker ikke fred

Knesset-medlem Mohammad Barakeh beskylder statsminister Ehud Olmert for å "forsøke å stenge for enhver anledning til fredsforhandlinger i området". I et intervju med Yedioth Aharonoth forklarte Olmert at "syrerne […] fortsetter å sponse terrorister, inkludert palestinske terrorgrupper som arbeider mot oss i [de palestinske] områdene. Jeg kan ikke se noen tegn i deres oppførsel som kunne oppmuntre Israel til å starte en prosess med dem." Mandag kommenterte Barakeh uttalelsene til statsministeren. – Det syriske lederskapet ber igjen regjeringen om å åpne forhandlinger og Olmert-regjeringen insisterer igjen på å nekte, likesom den nekter dialog med det palestinske lederskapet. Denne regjeringen har bevist at den er den eneste partneren i Midtøsten til Det hvite hus’ krigførende politikk, hevder han. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart