Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avverget terrorbombe

Israelske soldater fant et magebelte med ti kilogram eksplosiver i flyktningeleiren Balata i Nablus onsdag morgen. Styrkene omringet en bygning hvor ettersøkte palestinske terrorister holdt seg skjult. Det ble skutt og kastet håndgranater mot IDF-soldatene. Minst tre væpnede palestinere ble skadet i skuddvekslingen og arrestert, skriver Yedioth Aharonoth. Terrorbomben ble funnet utenfor bygningen, skjult mellom noen søppelbøtter. – Jeg sa til soldatene etter operasjonen at de har reddet livene til minst 20 mennesker i Netanya, forteller en israelsk major. Andre steder på Vestbredden skal 19 ettersøkte palestinere ha blitt arrestert natt til onsdag. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart