Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IAF bombet hus til våpensmugler

Israelske luftstyrker bombet onsdag huset til en våpensmugler i byen Rafah sør på Gaza-stripen. Familien til Sammy al Shaer fikk en forhåndsvarsling på 15 minutter før de første bombene falt. Det ble ingen alvorlige personskader i det første angrepet. Etter at huset hadde falt sammen kom det andre angrepet. Barn som hadde samlet seg i området for å se på ødeleggelsene ble skadet, og en 14 år gammel jente drept, opplyser sykehuskilder. I følge den israelske hæren skjulte huset en åpning til tunneller som brukes til smuggling fra Egypt. Våpensmuggling fra Sinai har økt betydelig etter den israelske tilbaketrekningen høsten 2005, i følge IDF. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart