Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever at Hamas frigjør Gilad Shalit

Den egyptiske regjeringen har ytret krav om at Hamas frigjør den israelske soldaten Gilad Shalit umiddelbart. De argumenterer med at man bør unngå å forverre krisen på Gaza-stripen, informerer palestinske og arabiske kilder til Yedioth Aharonoth. Kravet kom i et krast brev den egyptiske etterretningssjefen Omar Suleiman, skrev til Hamas-lederen i Syria, Khaled Masha’al. Brevet krever også at Hamas samarbeider fult og helt med PA-formann Mahmoud Abbas i hans forsøk på å danne en samlingsregjering. Terrorgruppen har den siste tiden uttrykt at de nekter å lede en regjering som skal anerkjenne Israel, noe som har fått Abbas til å trekke seg fra forhandlingene. Videre viser budskapet i brevet at tålmodigheten overfor Hamas er i ferd med å renne ut, for Egypt sin del. Landet har prøvd å mekle i flere måneder, for å få frigjort Shalit. Organisasjonene som holder ham fanget, er nært alliert med Hamas på Gaza-stripen. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart