Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krøll i tilbaketrekning

Israel hadde håpet å trekke sine siste soldater ut av Sør-Libanon innen utgangen av uken, men dårlig samarbeidsklima med UNIFIL og den libanesiske hæren truer med å utsette tilbaketrekningen på ubestemt tid, skriver Jerusalem Post. IDF-offiserer som deltar i forhandlingene med UNIFIL krever at den internasjonale styrken skal ta sin jobb "alvorlig". I forrige uke gav UNIFIL-sjefen, generalmajor Alain Pellegrini, et intervju til Jerusalem Post. Der varslet han at den internasjonale styrken ikke aktivt vil bekjempe Hizbollah-geriljaen, selv under et pågående angrep mot Israel. – Vi krever mer effektive retningslinjer for når UNIFIL skal ta affære, sier en IDF-offiser. "Hvis de ikke aksepterer dem, er vi forberedt på å stå i Libanon så lenge som nødvendig." Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart