Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil ha sanksjoner mot Syria

USA håper at andre nasjoner vil være med på å legge Syria under sanksjoner, sa utenriksminister Condoleezza Rice i et intervju tirsdag. Forbindelsene mellom USA og diktaturregimet i Syria har alltid vært anstrengte, men har ytterligere forverret seg de siste årene. Washington har anklaget Syria for å oppmuntre opprørerne i Irak, skriver Yedioth Aharonoth. Syria anklages også for å støtte terror og søke anskaffelse av masseødeleggelsesvåpen. Disse anklagene blir imidlertid blankt avvist av regjeringen i Damaskus. – Vi må begynne å se på tøffere tiltak dersom Syria fortsetter på den veien de er på nå, sier Rice. Den amerikanske regjeringen trakk ut ambassadøren i Damaskus februar 2005, etter mordet på den tidligere libanesiske statsministeren Rafik Hariri. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart