Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi trenger en ny definisjon av zionisme

Statsminister Ehud Olmert strakk ut en hånd mot den religiøse høyrefløyen i israelsk politikk tirsdag. – Vi må forstå problemene til den religiøse, zionistiske befolkningen og forberede en ærlig og dyp samtale med dem, uttalte han. – Vi må skape en ny diskusjonsatmosfære, til og med jobbe frem mot en ny definisjon av zionisme. Det kan ikke være slik at zionisme defineres ut i fra om man støtter eller går imot tilbaketrekninger, sa Olmert under en tale på Israel Democracy Institute. Statsministeren noterer seg at den nasjonalreligiøse gruppen oppfyller sine statlige plikter, på tross av stadige uenigheter om regjeringens politikk. – Israels samfunn består av mange sektorer. De religiøse zionistene har levd i periferien og følt seg neglisjert i flere år. En annen sektor går i mot at Israel skal holde fast på områdene [Vestbredden] med all sin makt, og ser dem som en kilde for all ondskap og vil helst slippe å tjenestegjøre der, legger han til. Miff.no: Zionisme


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart