Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever umiddelbar tilbaketrekking av IDF

Den libanesiske statsministeren Fouad Saniora krevde onsdag at Israel trekker tilbake alle sine styrker fra landet, for å ikke sette våpenhvilen i fare, melder Jerusalem Post. – For å effektivt kunne få slutt på de nåværende fiendtlighetene, må Israel trekke ut alle sine styrker umiddelbart fra de stillingene de okkuperer i Libanon, og få en slutt på krenkelsen av [landets] suverenitet, sier Saniora. – Vi må få en slutt på okkupasjonen […] da vil det ikke være noen argumenter for våpnene i hendene på Hizbollah, legger han til. Statsministeren forsikrer at regjeringen gjør "alt de kan" for å sikre at den har autoritet over hele landets territorium, og sørge for at de eneste som bærer våpen er libanesiske forsvarsstyrker. Saniora takket de europeiske nasjonene for å hjelpe til med å stanse konflikten mellom Israel og Hizbollah, samt for styrkebidragene til UNIFIL. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart