Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utvidelse av bosetninger kan ikke forhindres

Visestatsminister Shimon Peres knytter utvidelse av de israelske bosetningene på Vestbredden til palestinernes rakettangrep mot Israel fra Gaza-stripen. Så lenge Kassam-angrepene pågår vil det være umulig å forhindre utvidelse av bosetningene, mener Peres. – Israel kan ikke bli straffet dobbelt, sa Peres under en pressekonferanse i London torsdag. Israel oppgav bosetningene på Gaza-stripen, og har fått hundrevis av terror-raketter i retur. Det blir også krevd at Israel stanser all byggeaktivitet i bosetninger på Vestbredden. Det vil være en dobbel straff å gi etter for det kravet, i følge Peres. – Vi kan ikke nekte bosetternes barn å bygge boliger, la Peres til. Miff.no: Israelske bosetninger


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart