Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil stanse rakettene for enhver pris

Palestinske terrororganisasjoner fortsetter å angripe Israel med terror-raketter fra Gaza-stripen, og Hamas-myndighetene gjør ingenting for å stanse dem. Nå truer Israels forsvarsminister Amir Peretz med "tøffere" og mer omfattende operasjoner på Gaza-stripen for å stanse angrepene. – Vi vil stanse Kassam[-rakettene] for enhver pris, sier Peretz. – Hamas vet at de vil betale dyrt for hver Kassam som blir avfyrt mot Israel, fortsetter han. Det israelske forsvaret frykter at terrororganisasjonene på Gaza-stripen vil bygge seg opp slik Hizbollah gjorde i Sør-Libanon fra 2000 til 2006. – Det kan være vi ikke har noe annet valg enn å ta kontroll over hele Gaza-stripen igjen, sier en forsvarskilde. Siden august skal fire tonn med eksplosiver være smugglet inn til Gaza-stripen, i følge den israelske sikkerhetstjenesten. Fra august 2005 til august 2006 blir det antatt at 15 tonn ble smugglet ble inn. Det foregikk også smuggling da Israel kontrollerte grensen mellom Egypt og Gaza, men omfanget var ikke i nærheten av det man ser nå, sier Yuval Diskin, sjef for Shin Bet. Miff.no: Palestinsk terror Miff.no: Kassam er terrorvåpen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart