Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny sjef for Nordkommandoen

Generalmajor Gadi Eisenkot er utpekt til ny sjef for IDFs Nordkommando. Han kommer fra stilling som sjef for Operasjonsavdelingen i Generalstaben. Militæranalytiker Ze’ev Schiff i Ha’aretz ønsker valget av Eisenkot velkommen. – Det er veldig sannsynlig at det vil vise seg å være en suksess, skriver Schiff. Eisenkot har tidligere vært divisjonssjef i Sentralkommandoen, og militærsekretær for Ehud Barak og Ariel Sharon. "Gadi Eisenkot er en av de mer intelligente generalene i IDF. Han er rett frem, og villig til å innrømme egne feil, inkludert dem i den siste krigen", mener Schiff. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart