Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Oppfordrer Olmert til å møte Abbas

Statsminister Ehud Olmert mottok det som kanskje var overraskende støtte fra Likud-leder Benjamin Netanyahu torsdag. Netanyahu støtter Olmerts planer om å møte PA-formann Mahmoud Abbas. Olmert ønsker nå å møte Abbas uavhengig av om soldaten Gilad Shalit blir frigjort eller ikke. Abbas støtter selv frigjøringen av Shalit. Opposisjonsleder Netanyahu fortalte radiostasjonen at dersom han var statsminister, ville han møtt Fatah-lederen. – Den dramatiske endringen som har skjedd er utviklingen av en ekstremistallianse mot en moderatallianse, hvor vi hører til. Jeg ville prøvd å skape en diplomatisk prosess som ville åpnet for en allianse mellom oss og palestinerne, men for at dette skal skje, må Hamas falle, sier han. Den beste måten å støtte Abbas på, er ved å sikre Hamas-regjeringens undergang i PA. Men å gi bort land til palestinerne, vil kun føre til ytterligere støtte for Hamas, mener Netanyahu. Miff.no: Diplomati


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart