Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En person drept, åtte skadet i mafiaangrep

En bil eksploderte rundt 13.40 lokal tid fredag, i en av forstedene til Rishon Lezion. Minst en person ble drept og åtte andre ble såret, i følge øyenvitner og politi. Blant de sårede var to gutter, skriver Yedioth Aharonoth. Politiet sier eksplosjonen var en kriminell handling, ikke et politisk motivert terrorangrep. Mannen som ble drept i angrepet heter Yossi Afriat, en mann assosiert med den kriminelle mafiafamilien Abrajil. Flere andre forsøk har blitt gjort for å ta livet av ham, uten at de har lyktes. Etter eksplosjonen økte politiet beredskapen i de store byene og tettstedene rundt de palestinske områdene. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart