Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg vil møte Abbas en av de neste dagene

Statsminister Ehud Olmert opplyste fredag at han ønkser å møte PA-formann Mahmoud Abbas "i løpet av de neste dagene." I et intervju med Hærens Radio opplyser han at møtet ikke avhenger av frigjørelsen av soldaten Gilad Shalit, som sitter i palestinsk fangenskap. Møtet vil likevel ikke finne sted i neste uke, informerer statsministerkontorets byrå, fordi det krever nøye planlegging. USAs utenriksminister Condoleezza Rice vil komme til Israel neste torsdag for å møte Olmert og kollega Tzipi Livni. På grunn av Yom Kippur vil Rice først treffe Abbas i Ramallah, før hun møter den israelske statsministeren. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart