Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Politisk voldskamp skal ikke skape borgerkrig

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh uttalte søndag at den forverrede økonomiske situasjonen og de voldelige politiske kampene de siste ukene, ikke vil lede til borgerkrig. Hele elleve personer har mistet livet på Gaza-stripen i skuddvekslinger og slåsskamper. Under en tale for 300 politiske og religiøse ledere på Gaza-stripen, gjorde Haniyeh det klart nok en gang, at Hamas aldri vil anerkjenne Israel. Han ba også om ro og stabilitet i de palestinske områdene. – Vi kan gjerne kritisere hverandre og heve stemmen. Likevel er det i vår interesse og det er vår religiøse og moralske forpliktelse at saker ikke innskrenker seg til konflikter, voldskamper og borgerkrig, sa Hamas-lederen i følge Ha’aretz. Miff.no: Hamas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart