Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Demonstrerte langs grensen til Israel

Forsvarsminister Amir Peretz sier han har gitt hæren instrukser om å "ta resolutte avgjørelser mot provokasjoner fra Hizbollah-medlemmer, som fort kan ende i vold." Dette rapporterer Yedioth Aharonoth torsdag etter at flere titalls Hizbollah-medlemmer protesterte nær Fatma-porten ved Matula, på den libanesiske siden av grensen. Demontrantene vaiet med flagg, men talsmenn for IDF sier det ikke har blitt rapportert om steinkasting mot israelske soldater over grensen. Det ble også rapportert at FNs UNIFIL-styrker skulle ta seg av saken. – Vi må fortsatt få testet [i praksis] koordinasjonsmekanismene med FN. På dette stadiet advarer vi den libanesiske hæren, gjennom UNIFIL, mot all vold langs grensen, og de er blitt bedt om å ta hånd om dette umiddelbart, sier Peretz. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart