Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tilbaketrekningen var en feiltakelse

Formann i Knessets utenriks- og forsvarskomité Tzahi Hanegbi går nå ut mot tilbaketrekningsplanen fra Gaza-stripen, på tross av sitt medlemskap i Kadima. Da en stor gruppe politikere brøt ut av Likud i fjor høst og dannet Kadima, var tilbaketrekningssaken en av grunnene for at så skjedde. I et intervju med Israel Radio torsdag, hevdet imidlertid Hanegbi at flere faktorer peker mot at løsningen var mislykket. Særlig måten nabolandene tolket hendelsen, har fått negative konsekvenser, hevder han. – Tilbaketrekningen ble oppfattet som svakhet og svakheten skapte angrepene på Gaza-stripen og i Nord-Israel, hevder Hanegbi, som støttet Sharons plan i fjor av frykt for å felle regjeringen, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Adskillelsesplanen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart