Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gjengjeldelser mot Syria vil bli mye tøffere

Etter at Hizbollah angrep Israel 12. juli godkjente regjeringen en liste over mål som de israelske luftstyrkene skulle angripe som en gjengjeldelse. Blant disse var det ingen mål som tilhørte den libanesiske regjeringen eller deres væpnede styrker, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. Det nærmeste IAF kom til å ramme den libanesiske regjering i krigen var bombingen av rullebanen på Beirut internasjonale lufthavn. Dersom det kommer et angrep fra Syria vil Israels gjengjeldelser bli langt mer tøffe og dødelige, advarer forsvarskilder til Katz. I tillegg til militære mål, vil regjeringsbygg, kraftstasjoner, samt elektrisitets- og vannforsyning kunne bli rammet. Israelsk etterretning tror det er liten sjanse for krig mot Syria, selv om sjansene har økt den siste tiden. Når det gjelder luftstyrker er Israel totalt overlegen Syria, men Damaskus har bygd opp en betydelig rakett-kapasitet. Landet har flere hundre Scud-raketter og nærmere hundre rakettramper. På bakken kan Syria mønstre 12 divisjoner, utstyrt med 3.700 russiske stridsvogner. I personell er det Syria som dominerer, med 290.000 soldater mot Israels 180.000. IDF har vært i økt beredskap langs Israels nordgrense etter krigen mot Hizbollah i juli og august. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart