Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nytt terrorangrep forhindret

Flere titalls politi- og sikkerhetstjenestemenn jaktet tirsdag ettermiddag en palestinsk terrorist i byen Elad, som ligger sør for Rosh Ha’ayin. Elad er dominert av ultraortodokse jøder, såkalte haredim. Styrken var på leting etter en mistenkt palestinsk mann som planla å gjennomføre et terrorangrep i Israel, melder Yedioth Aharonoth. Til slutt ble den ettersøkte arrestert og tatt med til avhør. – Det var skremmende å se spesialstyrker saumfare gatene med deres våpen klare og med ansiktskamuflasje, sier en av innbyggerne i Elad. Styrkene skal ha blokkert veiene og gått fra dør til dør for å lete etter den mistenkte. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart