Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Halutz ødela jøders liv

Mandag besøkte den israelske forsvarssjefen, Dan Halutz, byen Hebron sammen med tusenvis av andre jødiske pilegrimmer. Han hadde også selskap av kommandør for IDFs Sentralkommando, Yair Naveh. En talsmann for det jødiske samfunnet i byen, Noam Arnon, sier Halutz unngikk å møte lokale bosettere. Men senere på dagen i Kiryat Arba, hadde han en lang samtale med Zeev Zambish Hever, som er leder for Amona-bosetningen. Da han skulle entre Zeevs hjem viste det seg at mange høyreaktivister hadde møtt opp for å demonstrere. "Utrenskingskommandør," ropte de fremmøte til Halutz. "Han har ødelagt jøders liv," fortsatte de. Halutz var militært ansvarlig for tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og bosetninger nord på Vestbredden høsten 2005. I løpet av mandagen var mer enn 20.000 mennesker innom Hebron, i følge Yedioth Aharonoth. Miff.no: Adskillelsesplanen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart