Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder han er villig til å forhandle med Israel

Syrias president Bashar Assad er i prinisppet villig til å forhandle med Israel, sier han i et intervju med BBCs Newsnight mandag. Men forholdene som må ligge til grunn for slike forhandlinger, er ikke tilstede for øyeblikket, legger han til. Assad avviste også anklager om at hans regjering sponser Hizbollahs terrorvirksomhet og at landet har tillatt krigere fra organisasjonen å infiltrere Irak. Syria har heller aldri vært involvert i drapet på den tidligere libanesiske statsministeren Rafik Hariri, hevder Assad. Men på spørsmål om den syriske regjeringen har overført våpen til Hizbollah under den nylige konflikten med Israel, svarer han ikke direkte. En motstandsbevegelse som opplever sterk støtte i brede kretser, vil lettere klare å skaffe seg mye våpen, sier presidenten. – Vanligvis, ettersom erfaringene tilsier i vår region, når du driver motstandsvirksomhet vil du automatisk få folkets støtte. Og når du har folkets støtte vil du klare å skaffe våpen fra hvor som helst, sa Assad. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart