Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder å ha samlet inn Hizbollah-våpen

Den siste tiden skal Libanons militærstyrker ha konfiskert våpen fra Hizbollah-soldater, i følge forsvarsminister Elias Murr. Dette var et krav i FN-resolusjonen som dannet grunnlaget for våpenhvilen mellom Israel og Hizbollah etter krigen i juli og august. – Det er en helt naturlig ting. Det er vår plikt å konfiskere disse våpnene. Den libanesiske hæren har stasjonert seg sør i landet for å forsvare grensen og for å hindre enhver annen militær organisasjon å operere der. Det vi kan si er at motstandsbevegelsen (Hizbollah) samarbeider og unngår å ha militært nærvær i sørlige deler av landet, hevder Murr. Han sa heller ingenting om hvor mye våpen regjeringen har konfiskert, påpeker Yedioth Aharonoth. Forrige uke utarbeidet FN nye retningslinjer for sin fredsstyrke i Sør-Libanon. De nye reglene gir styrkene autoritet til å kunne bruke makt mot enhver fiendtlig aktivitet, enten det er i direkte selvforsvar eller ikke. Så sant fiendtlige krefter forsøker å forstyrre soldatenes plikter, har de rett til å bruke militær makt. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart