Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel angrep Libanon for å svekke turismen

Libanons president Emile Lahoud har sin egen teori på hvorfor Israel angrep Hizbollah under den nylige konflikten i Libanon. I følge ham ønsket Israel å skade Libanons økonomi og turisme. – Det er ikke tvil om at hovedformålet med den siste israelske krigen i Libanon, var å ødelegge det som spirer og er fruktbart i vårt land. Israelerne selv sa de ønsket å sette Libanon 20 år tilbake i tid. Libanon er Israels hovedrival når det kommer til økonomi, kultur og turisme. Derfor kan vi se at hver gang Libanon kommer tilbake og skaper fremgang, angriper Israel oss, sa Lahoud i et intervju med Kuwaits avis Al-Anbaa. I følge presidenten mislykkes Israel med alle mål de satt seg fore, ved innledningen av krigen. – Israel mislyktes i sitt forsøk på å skape en broderkrig blant oss libanesere. Dette var et mål som de på aggressivt vis forsøkte å nå gjennom hele krigen, gjennom å skape splittelse blant libanesere. Israels krigføring i Libanon kom etter et uprovosert angrep fra terrororganisasjonen Hizbollah, som fortsatte å bombardere Nord-Israel med terror-raketer under hele krigen. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart