Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer interne palestinske stridigheter

Palestinerne vil miste sin mulighet til å oppnå fred, dersom de fortsetter med sine interne voldskonflikter, sa Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit tirsdag. – Den palestinske situasjonen er full av skarpe splittelser og voldskamper. Det er en tragedie, og en skam for enhver araber og enhver palestiner, sa Gheit til avisen Al-Ahram. Han fortsetter med å kritisere Hamas og partiets statsminister Ismail Haniyeh. Organisasjonen fortsetter å fyre opp under uenighetene med PA-formann Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti, mener Gheit. Mens Fatah er åpne for fredsforhandlinger med Israel, nekter Hamas å anerkjenne staten. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart