Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Trekker seg fra politikken

Likud-politiker Natan Sharansky har planer om å trekke seg fra politikken, sier kilder til Jerusalem Post. Han skal ha planer om å annonsere sin beslutning i løpet av noen dager. En talsmann for Sharansky avviser imidlertid ryktene. I følge avisens anonyme kilder skal Sharansky ha mistet motivasjonen for å drive politikk i Knesset. Det er ventet at han vil skrive en ny bok som blir en oppfølger til hans siste bok, The Case for Democracy. Det er 20 år siden Sharansky ble sluppet fri fra fengsel i Sovjetunionen. Han satt fengslet fordi han ville immigrere til Israel. Miff.no: Bush leser Sharansky Miff.no: Sharansky tilbake i Russland


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart