Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever fangeutveksling for å frigjøre amerikaner

En ukjent palestinsk terrorgruppe som hevder å ha kidnappet en amerikansk ungdom nær Nablus, krever nå fangeutveksling for å slippe ham fri. Palestinske sikkerhetskilder bekrefter påstandene fra terrorgruppen, overfor Yedioth Aharonoth. En fotokopi av passet og studentkortet til amerikaneren Michael Leighton Phillips, ble sendt til nyhetsbyrået Reuters onsdag. En ansatt ved landets ambassade i Israel bekrefter at Phillips er savnet, men kunne likevel ikke bekrefte kidnappingen. Phillips arbeidet i flyktningeleirene nær Nablus for Project Hope. Kilder fra PA hevder enhver terrorgruppe som har blitt kontaktet om kidnappingen, har nektet for å stå bak. IDF bekrefter å ha fått en rapport om at en utenlandsk statsborger ble kidnappet i Nablus, men vet enda ikke om vedkommende var brite eller amerikaner. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart