Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel støtter sanksjoner mot Iran

Israel støtter innsatsen som blir gjort i FNs sikkerhetsråd for å innføre sanksjoner mot Iran. Samtidig går regjeringen imot enhver kompromissløsning som vil tillate Iran å fortsette sitt atomprogram, uttalte Ehud Olmert torsdag. – Den diplomatiske innsatsen som blir gjort for å blokkere Irans atomprogram, blir ledet av det internasjonale samfunnet. Prøvesprengningen som ble gjennomført av Nord-Korea viser behovet for rask, bestemt, intensiv og forent handling fra det internasjonale samfunnet, sa statsministeren i følge Ha’aretz. I følge en pressemelding utgitt av statsministerens kontor, ønsker Israel å holde en lav profil i spørsmålet om Iran. Samtidig insisteres det at Irans atomprogram er en trussel for hele verdenssamfunnet, ikke bare for Israel. Neste uke reiser Olmert til Moskva for å ha samtaler med Russlands president Vladimir Putin, som nekter å gå med på sanksjoner mot Iran. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart