Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil gi økonomisk støtte til palestinsk opposisjon

USA har startet en kampanje for å styrke den palestinske opposisjonen frem mot et eventuelt tidlig valg, sier kilder knyttet til programmet. Planen om å promotere alternativer til Hamas inkluderer midler for å restrukturere PA-formann Mahmoud Abbas sitt Fatah-parti. USA ønsker å gi strategiske råd til politikere og sekulære partier. – Dette prosjektet støtter målet om å skape demokratiske alternativer til autoritære eller radikale islamistiske løsninger, står det i et offisielt amerikansk dokument. Kampanjen er satt i gang etter spekulasjoner om at Abbas vil sparke den sittende Hamas-regjeringen og utlyse nyvalg. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart