Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil skyte ned IAF-fly

Libanons forsvarsminister Elias Murr sier fire libanesiske forsvarsdivisjoner har blitt satt ut langs den syrisk-libanesiske grensen. Dette hevder han allerede har bremset smugling av våpen til Hizbollah. – Den libanesiske hæren er utstasjonert langs grensen (mot Syria), på fjellene og i dalene. Jeg understreker at det er 8.600 soldater, noe som er mer enn fire divisjoner, utplassert i området. Det har enda ikke oppstått et voldelig sammenstøt, ikke engang smugling av olje, sigaretter eller andre produkter fra Libanon til Syria eller motsatt, sier Murr til den London-baserte avisen al-Hayat. Når han blir spurt om hvordan regjeringen kommer til å reagere dersom Israel bryter grenseavtaler, avslører han at det har blitt gitt klare instrukser om å skyte på IAF-fly som måtte bevege seg i libanesisk luftrom. – Etter tilbaketrekningen til den israelske fienden, er det nå to typer avtalebrudd: den ene er kryssing av "den blå linjen" som vil bli avtalt i samsvar med FN neste uke, etter at Israel har returnert til de utpostene de har beholdt siden 2000, og avtalebrudd som skjer i luftrommet. Det er gitt klare ordre til hærkommandoen om å åpne ild mot ethvert fly som entrer libanesisk luftrom. Når det gjelder det politiske plan, så sender vi daglig klager til FN om brudd på disse avtalene, hevder Murr. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart