Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Alt er rolig, enn så lenge

To uker etter at den siste IDF-soldaten forlot Sør-Libanon, er situasjonen langs nordgrensen begynt å stabilisere seg, skriver Ha’aretz. Israelske offiserer forteller om et noenlunde bra samarbeidsklima med representanter for FN og den libanesiske hæren. Hittil har det ikke vært noen militære trefninger mellom Hizbollah og UNIFIL eller den libanesiske hæren i Sør-Libanon. Den libanesiske hæren tar ikke initiativ til å samle etterretning om Hizbollah, men de handler når de mottar informasjon gjennom FN. IDF tror den libanesiske hæren passer på at Hizbollah-soldatene forsvinner før deres soldater ankommer. Man ønsker ikke konfrontasjon. Situasjonsanalysen som journalistene Amos Harel og Yoav Stern gjør seg er klar: Hizbollah skjuler sine væpnede aktiviteter, og UNIFIL og den libanesiske hæren leter ikke etter slik aktivitet. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart