Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelske angrep vil forene Hamas og Fatah

En sentral kommandør i al-Aqsas Martyrbrigader på Gaza-stripen advarte Israel lørdag. – Israel må ikke stole på våre indre stridigheter. Dersom de angriper, vil de forene oss alle imot dem, hevder Abu Hamad. I et intervju med Yedioth Aharonoth hevder Hamad at israelere ser på det palestinske samfunnet som svakt, på grunn av de stadige interne konfliktene. Dette avviser han på det sterkeste. – Om Israel vurderer å invadere Gaza-stripen vil det forene oss, Fatah og Hamas og resten av organisasjonene, og vil bli slått i en krig som vil bety store tap, advarer Hamad. – Det kan virke som om vi bare er opptatt av oss selv. Men dersom Israel gjør noe dumt og igangsetter en bakkeoperasjon, vil de bli overrasket over å oppdage at til og med under disse vanskelige tidene har vi klart å utvikle våre evner, legger han til. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart