Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer Olmerts støtte til Lieberman

Statsminister Ehud Olmert har lovet sin støtte til Avigdor Liebermans lovforslag som vil endre det politiske systemet i Israel. Ap-leder Amir Peretz kritiserer sin regjeringssjef, og mener planen er "født i synd". Et flertall av Aps Knesset-medlemmer krever at partiet trekker seg fra regjeringen dersom Olmert insisterer på å inkludere Lieberman og Israel Beiteinu i en utvidet regjeringskoalisjon. Peretz har hittil ikke fremsatt noe ultimatum overfor Olmert. Statsministeren får også motstand innad i sitt eget parti Kadima. Shimon Peres skal være i dialog med Peretz for å danne en felles blokk mot planene om å inkludere Israel Beiteinu. Peres og Peretz har nesten ikke snakket med hverandre etter at Peres trakk seg fra Arbeiderpartiet høsten 2005, skriver Ha’aretz. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart