Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Overtar bevisene mot president Katsav

Det israelske politiet vil søndag oversende resultatene av sin etterforskning av president Moshe Katsav til statsadvokatenes kontor. Deres inntrykk av saken er klar: Det finnes nok bevis til å forsvare anklagene om seksuelle overgrep. Søndag ettermiddag vil lederen for politiets etterforsknings- og etterretningsavdeling, generalmajor Yohanan Danino, møte riksadvokat Menachem Mazuz til samtaler. Leder for Katsav-etterforskningen, general Yoav Segalovitch, samt statsadvokat Etan Shendar, vil også delta på møtet. To politimenn vil fremlegge bevisene for advokatene. – Vår holdning har ikke endret seg. Det er overflødige bevis som knytter presidenten opp mot seksuelle forbrytelser, sier en etterforskningskilde til Yedioth Aharonoth. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart