Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas smugler inn avanserte våpen

Sjef for forskningsavdelingen i Israels militære etterretning advarer mot en ny taktisk trussel fra terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Hamas smugler inn avanserte våpen, inkludert anti-luft og anti-stridsvogn raketter, forteller brigader Yossi Baidatz. De nye våpnene kan gjøre israelske bakkeoperasjoner på Gaza-stripen langt vanskeligere i fremtiden, advarer han. I tillegg til våpensmuglingen, er det også overført militære eksperter til Gaza-stripen for å videreutvikle Hamas sin kampevne, sier visedirektør for sikkerhetstjenesten Shin Bet. Russisk-produserte panservern-raketter av typen Kornet kan allerede være brakt over grensen. I krigen mot Hizbollah ble flere titalls israelske soldater drept av Kornet-raketten. IDF gjennomfører kortvarige operasjoner på Gaza-stripen for å forhindre terroroppbyggingen og Kassam-angrepene mot israelske tettsteder. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart