Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Reagerer på atomtest i Nord-Korea

Myndighetene i Nord-Korea sier de har gjennomført en vellykket prøvesprengning av atomvåpen. I Israel håper man nyheten kan vekke det internasjonale samfunnet til tiltak mot Iran. – Vi må utnytte situasjonen til å forklare det internasjonale samfunnet og overbevise dem om å gjøre noe med Iran "før det er for sent", sier Knesset-medlem for Arbeiderpartiet Epharim Sneh. Tidligere leder av Israels atomenergi kommisjon (IAEC), Uzi Eilam, mener atomtesten bør vekke bekymring i Israel. – For det første bør Israel være bekymret for trusselen fra Nord-Koreas atomkapasitet på linje med andre demokratiske land. For det andre er det mulig at myndighetene i Pyongyang vil dele sin kunnskap om atomvåpen med Iran, i bytte for økonomisk belønning. For det tredje kan det være Syria lar seg inspirere av Nord-Koreas eksempel, påpeker Eilam i Jerusalem Post. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart