Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Åpnet Knesset med fredsønske

Statsminister Ehud Olmert åpnet Knessets vintersesong ved å be Libanons statsminister Fouad Siniora møte ham til fredsforhandlinger. Han understreket også at Israel ønsker å stifte fred med Syria, men ikke så lenge regimet støtter terror. Olmert lovet også å benytte seg av enhver mulighet til forhandlinger med palestinerne. – Jeg ønsker å bruke denne muligheten til å be Libanons statsminister møte meg snarest mulig for å starte fredsforhandlinger mellom Israel og Libanon. Jeg vet at han er under et enormt press hjemme og ute. Israel kan være en naturlig, særiøs partner for et fredssøkende land som Libanon, sa statsminister Olmert. – Kampanjen i Libanon er over og dens konsekvenser har hatt innflytelse på hele regionen. Vi tar lærdom og utbedrer de svakheter som ble avslørt under krigen. Det er viktig å gjøre klart at dette har vært en viktig kampanje. Vi har oppnådd noen viktige mål, la han til. Han ba også palestinerne om å fortsette forhandlingene. – Vi har ingen intensjon om å regjere over et annet folk, sa Olmert. Kadima-lederen fortalte også at han har til hensikt å endre styresystemet i Israel, og opprette en grunnlov. Partileder i Likud, Benjamin Netanyahu, anklaget Olmert under sin tale, for å bruke sakene om styresystem og grunnlov til å dekke over egen mangel på evne. – Den magiske løsningen ble funnet: Endring av det politiske systemet. Det finnes ikke noe alternativ for en klar vei og et godt lederskap. Men dersom det verken er noen vei eller noe lederskap vil ikke en systemendring kunne hjelpe, hevdet "Bibi". Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart