Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

UNIFIL-offiserer sier de vil skyte mot IAF

Etter at våpenhvilen mellom Hizbollah og Israel trådte i kraft i midten av august, har Israel fortsatt å fly over libanesisk territorium. Forsvarsminister Amir Peretz mener overflygningene er viktige for landets sikkerhet, spesielt siden to kidnappede IDF-soldater fortsatt er i Hizbollahs fangenskap og våpensmuglingen til terrororganisasjonen fortsetter. – Franske offiserer i UNIFIL-styrken har truet med å skyte på våre fly dersom overflygningene fortsetter, fortalte Peretz til Knessets utenriks- og forsvarskomité mandag. Men forsvarsministeren vil ikke la seg skremme. – Vi vil fortsette med overflygninger så lenge resolusjon 1701 ikke er oppfylt, sier han. Miff.no: Israel og FN


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart