Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

42 prosent støtter Peres som president

Visestatsminister Shimon Peres har hatt de fleste betydningsfulle posisjonene i israelsk politikk, men har ikke prøvd seg som president. I en ny meningsmåling sier 42 prosent av deltakerne at de ønsker Peres som landets neste president. Ledelsen er stor ned til de andre hovedkandidatene. Tidligere sjefsrabbiner Meir Lau får støtte fra 16 prosent og tidligere ordstyrer i Knesset Reuven Rivlin får støtte fra 10 prosent. Israels president blir imidlertid utnevnt av Knesset, og der ser Reuven Rivlin ut til å ha størst oppslutning for øyeblikket. Statsminister Ehud Olmert ønsker seg at Israels neste president kommer utenfra det politiske miljøet. En av de aktuelle kandidatene er Nobelprisvinner Eli Wiesel. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart