Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stor operasjon i Rafah-området

De israelske forsvarsstyrkene har innledet en større operasjon langs den såkalte Philadelphi-traséen mellom Egypt og Gaza-stripen, melder Ha’aretz. Det er første gang IDF rykker inn i dette området etter tilbaketrekningen for mer enn et år siden. Hensikten er å avdekke underjordiske tunneler som benyttes av de palestinske terrororganisasjonene til våpensmugling. Allerede tirsdag ble det avdekket to tunneller. I følge palestinske sykehuskilder i Rafah ble to Hamas-soldater drept i kamper med IDF tidlig onsdag morgen. IDF har ikke kunnet bekrefte meldingen. – Vi har begynt å forberede en stor bakkeoperasjon på Gaza-stripen, sier en høyt rangert offiser ved IDFs Sørkommando til Jerusalem Post. Operasjonen vil bli "større enn noen gang". Israel vil forhindre at terrororganisasjonene på Gaza-stripen får bygd opp sin militære kapasitet. De vil også legge press på Hamas for å få frigitt korporal Gilad Shalit som ble kidnappet i juni. Miff.no: Smuglerbyen Rafah Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart