Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer Hamas med folkeavstemning

PA-formann Mahmoud Abbas uttrykte under en tale i Ramallah tirsdag, at situasjonen slik den arter seg i de palestinske områdene, ikke kan fortsette. – Dersom vi ikke finner en ny vei til en nasjonal enhetsregjering eller en regjering av teknokrater, må jeg vurdere alle mulighetene som loven har gjort tilgjengelige for meg, sa Abbas som et hint om at han kan komme til å oppløse regjeringen og utlyse nyvalg. – Jeg benekter trusler om at dersom dette skulle skje ville en borgerkrig bryte ut, legger han til. Fatah-lederen åpner også for muligheten for en folkeavstemning rundt Hamas-regjeringens fremtid, i følge Yedioth Aharonoth. Miff.no: Mahmoud Abbas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart